Източник Фокус,  снимка БулфотоНяма да е проблем оставката на Цецка Цачева

...
Източник Фокус,  снимка БулфотоНяма да е проблем оставката на Цецка Цачева
Коментари Харесай

Каракачанов: Оставката на Цачева няма да е проблем за стабилността на правителството

Източник " Фокус ",  снимка Булфото

Няма да е проблем оставката на Цецка Цачева за стабилността на държавното управление. Това сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер Красимир Каракачанов пред публицисти по отношение на оставката на министъра на правораздаването Цецка Цачева, съобщи   " Фокус ".

" Как да я разясня, като научих за това, до момента в който течеше конгресът на Вътрешна македонска революционна организация. Не мога да я разясня, тъй като не знам какви са претекстовете ", съобщи Каракачанов. По думите му персонални претекстове за оставка не се разясняват. Според него решението на Цецка Цачева си е нейно и е ясно, че би трябвало да бъде определен нов министър. "

" В края на краищата всеки министър преценя в каква обстановка, по персонални аргументи или политически да подаде оставка. Това не значи, че тя ще скапе болшинството в Народното събрание, ще го разклати или ще го направи по-нестабилно. Във всеки един четиригодишен мандат има голям брой оставки, доста смени на министри, смени на други административни постове ", съобщи Каракачанов. На въпрос дали би трябвало и Цветан Цветанов да подаде оставка, водачът на Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че не може да каже.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР